2024. May 26., Sunday
Ma: Evelin, Fülöp Holnap: Hella, Pelbárt
Cikkek
Keresés
Vissza
Egy falatnyi boldogság….
Hír

Az Állatok Világnapja alkalmából már második alkalommal láttuk vendégül a „Szurkolók az Állatokért Gerecse és környéke Alapítvány” munkatársait.

Korábban már megtapasztaltuk az alapítványán elhivatottságát, ezért szívesen hívtuk és láttuk vendégül ismét őket. Sok-sok hasznos állattartással kapcsolatos tanácsot, gyakorlati ismeretet, a mindennapokban hasznos fortélyokat hallhattak nagyon élményszerű, közvetlen, a gyerekek számára is magával ragadó előadásban Kakics Erikától, az alapítvány munkatársától. Nagyon sikeres, és a gyerekek számára is jó hangulatú délutánt töltöttünk az állatvédőkkel együtt. Számunkra külön öröm, hogy a meghirdetett adománygyűjtésünk nagyon eredményessé vált. Nagyon sok adomány érkezett. Köszönünk minden felajánlást, jutalomfalatot, száraz tápot, konzervet, játékot, takarót, amit a gyerekekkel küldtek. Átadtuk a nem kis mennyiségű adományunkat az állatvédőknek. Jó helyre kerültek, hálásak voltak érte.

Köszönünk minden felajánlást, amivel egy „falatnyi boldogságot" tudtunk adni a rászoruló állatoknak, amivel hozzájárulhattunk az alapítvány működéséhez.

Palotainé Papp Éva
Éva néni

2023. October 06., 05:10
Vissza
Eseménynaptár

Elérhetőségeink

Szákszendi Öveges József Általános Iskola

Szákszend, Száki utca 95.
+36 (34) 371-515
pappevamedia@gmail.com

A honlap tartalmáért felelős vezető:
Palotainé Papp Éva
igazgató

A honlap tartalmát szerkeszti:
Palotainé Papp Éva
pappevamedia@gmail.com