2022. August 17., Wednesday
Ma: Jácint, Réka Holnap: Ilona, Elena

Értesítjük a kedves szülőket, tanulóinkat, hogy iskolánkban a tankönyvosztás előreláthatóan 2022. augusztus 24-én, szerdán 9-15 óra között lesz. Kérjük, hogy ezen a napon jelezzék a napközi, tanulószoba és étkezési igényeket.

tanévnyitó ünnepély 2022. szeptember 1-én 8 órakor kezdődik. Kérjük tanulóinkat, hogy az alkalomhoz illően ünneplőben jelenjenek meg! 

[ 2 hete ]

„Ballag már a vén diák tovább, tovább…” énekelték a ballagó nyolcadikosok. Kilenc végzős diák járta végig osztályfőnökével a jól ismert, feldíszített tantermeket, folyosókat péntek délután. 

[ 1 hónapja ]

Intézményünk a Selye János Egyetem Biológia Tanszékének mesterszakos hallgatóival közösen megszervezte a „hagyományos ökológiai tudás” elnevezésű projektet. A projekt május 10-én, a Madarak és fák világnapján került megrendezésre. A délután folyamán a 7. és a 8. osztályos tanulók bővíthették ismereteiket.

[ 3 hónapja ]

Tisztelt Szülők!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a nyári szünet ideje alatt ügyeletet tartunk az iskolában szerdánként 9-14 óra között.

[ 1 hónapja ]

Hagyományaihoz híven a Szákszendi Öveges József Általános Iskola ebben az évben is megszervezte napközis táborát, melynek első napján a gyülekezés után reggeli átmozgató vidám torna következett. 

[ 1 hónapja ]

Minden tanév végén hagyomány, hogy a végzős diákjainak maradandó ajándékkal búcsúznak az iskolától, a diáktársaktól, pedagógusoktól, és a nevelő-oktató munkát segítő alkalmazottaktól.

[ 2 hónapja ]

Kedves Szülők! Kedves Gyerekek!


Az idei nyáron is megszervezzük az iskolánk „Sárkányeregető” táborát.

Tábor időpontja: 2022.június 27-től – július 01. reggel 8:00-tól 16:00-ig várjuk az iskolásokat és a leendő elsősöket sok színes programmal, kirándulással.

Napi 3-szori étkezést biztosítunk.

A tábor díja 10.000 Ft.

A jelentkezési lap visszaküldésével, és ezzel egyidejűleg a tábor díjának befizetésével 2022. június 15-ig lehet jelentkezni az iskolában.


[ 2 hónapja ]

Majk, a Vértes gyöngyszeme címmel szervezett helytörténeti vetélkedőt április 23-án a Rákóczi Szövetség oroszlányi szervezete, melyre iskolánk egy 3 fős csapattal készült fel. Végül Samu Botond 5. osztályos tanuló Palotainé Papp Éva igazgatónő kíséretében egyedül képviselte intézményünket a többi csapattag betegsége miatt, és különdíjban részesült.

[ 3 hónapja ]


Eseménynaptár

Elérhetőségeink

Szákszendi Öveges József Általános Iskola

Szákszend, Száki utca 95.
+36 (34) 371-515
pappevamedia@gmail.com

A honlap tartalmáért felelős vezető:
Palotainé Papp Éva
igazgató

A honlap tartalmát szerkeszti:
Palotainé Papp Éva
pappevamedia@gmail.com