2021. December 5., Sunday
Ma: Vilma, Bacsó Holnap: Miklós, Miksa
Cikkek
Keresés
Vissza
Gyereknap az Övegesben
Hír

Hagyományainkhoz híven idén is megrendezésre került gyermeknapi programunk.

2017. május 26-án pénteken tartottuk hagyományos gyermeknapi rendezvényünket. Szerencsére az időjárás kegyes volt hozzánk, és bár szeles volt az idő, de egész nap kitartott a napsütés. Reggel 8 órától már gyülekeztek a szülők, gyerekek az iskolában. A reggeli és a napi program ismertetése után különböző programokon vehettek részt a gyerekek. A Szülői Munkaközösség jóvoltából negyedórás váltásban élvezték a tanulók a mozgást az ugrálóvárban. Sütő Mónika tánctanár vezetésével modern táncot tanulhattunk, melybe kicsik-nagyok egyaránt bekapcsolódtak. Sajnos a katasztrófavédők nem érkeztek meg, pedig mindnyájan vártuk bemutatójukat. Végül, de nem utolsó sorban tájfutás vette kezdetét, melyen párokban vettek részt diákjaink Vasi Csaba tanár úr irányításával.

Egész nap folyamatosan tartottak a kézműves foglalkozások Havasiné Orbán Ildikó és Robozné Mondics Natália tanító nénik vezetésével. Az iskola udvarán többször is táncra perdültek a gyerekek, hiszen folyamatosan szólt a talpalávaló. 

Délre bizony megéheztünk, és jó étvággyal fogyasztottuk el a szülők által készített spagettit, és a desszertként kapott jégkrémet. Mi így köszöntöttük a gyermekeket ezen a napon.

2017. May 29., 22:11
Vissza
Eseménynaptár

Elérhetőségeink

Szákszendi Öveges József Általános Iskola

Szákszend, Száki utca 95.
+36 (34) 371-515
pappevamedia@gmail.com

A honlap tartalmáért felelős vezető:
Palotainé Papp Éva
igazgató

A honlap tartalmát szerkeszti:
Palotainé Papp Éva
pappevamedia@gmail.com