„Kopog már a barna dió, véget ért a vakáció”
Hír

Új tanévet csengettek a mi iskolánk falai között is. Az ünnepség elején a 2. osztály tanulói elbúcsúztatták a nyarat és örömmel köszöntötték az új tanévet. Izgatottak voltak, hiszen egy évvel ezelőtt még őket köszöntötték, most pedig ők adhattak műsort iskolájuk tanévnyitó ünnepségén.

Ugyan a rekkenő hőség még nem tágít, de a szavalók néhány szép verssel igyekeztek becsempészni az őszi hangulatot tanítóik és diáktársaik közé. A tanulók műsora után Horváthné Stier Katalin igazgatóhelyettes-asszony gondolatait hallgathattuk meg, aki örömmel jelentette be, újabb öt évre meghosszabbították Palotainé Papp Éva igazgatói megbízását. Ezt követően igazgató asszony köszöntötte a meghívott vendégeket, az elsős tanulókat. Elmondta az idei tanév legfontosabb információit. 

Az idei tanévben az osztályfőnöki feladatokat a következőképpen látják el a kollégák: 

1-2.osztály: Máté-Rácz Petra

3-4.osztály: Pordán Jánosné

5.osztály: Palotai Eszter 

6.osztály: Palotainé Papp Éva 

7.osztály: Horváthné Stier Katalin

8.osztály: Sebestyén Lajos

Iskolánk nevelőtestülete 2 új kolléganővel bővült. 

Minden tanévkezdés fontos eseménye az óvodából feljövő már kisiskolás 1.osztályos tanulók köszöntése. Ebben a tanévben 7 kisdiák kezdi meg az első osztályt. Mindegyikőjüket egy-egy szál virággal és az iskolánk kitűzőjével ajándékoztuk meg, amelyet Kati néni és Éva néni adtak át az újdonsült Öveges diákoknak. Az új kolléganőink is megkapták iskolánk kitűzőjét. Ezt követően igazgatóasszony mindenkinek szép tanévkezdést, jó munkát kívánt és ünnepélyesen megnyitotta a 2024/2025-ös tanévet! 

Máté-Rácz Petra 

tanító


2024. szeptember 09., 23:37