Tanévzáró ünnepély
Hír

Ünnepélyes tanévzárónkat 2024. június 28-án rendeztük, melyen igazgató asszony köszöntötte Papp Attila Csaba polgármester urat, az óvoda vezetőjét, Fodorné Pintér Veronikát, a megjelent szülőket, az iskola dolgozóit, és tanulóit. A 3-4. osztályosok Palotai Eszter tanító néni irányításával kedves műsorral búcsúztatták a tanévet.

Palotainé Papp Éva  szavait idézve:

„Ismét eltelt egy év. Fenn a táblán a hét betű: Vakáció. Tombol a nyár!

Kevés olyan nap van az tanév során , amit ilyen nagyon vár mindenki, diák, szülő, pedagógus. A mai nap egészen biztos, hogy ilyen. Már csak néhány perc, és kezdődhet az önfeledt kikapcsolódás, a strandolás, kirándulás, játék, pihenés, vagyis a nagybetűs VAKÁCIÓ.

A mai nappal hivatalosan is lezárjuk az eddigi leghosszabb tanévünket, mely számos örömteli, gazdag , felemelő boldog perccel tette gazdagabbá életünket, míg mellette a kevésbé derűs, gondokkal teli hétköznapjaink is eszünkbe jutnak… Visszatekintve én azt látom, hogy egy nagyon mozgalmas, rendezvényekben, programokban gazdag évet zárhatunk… Itt az iskolában igyekeztünk a tanév során mindenkinek a képzeletbeli tarisznyájába, minél több útravalót, tudást adni, hogy mindannyian gazdagodjatok.

A kis elsőseink számára igazán nagy nap ez a mai, hiszen először veszik át tanító nénijüktől a bizonyítványt. Ők az első év végén még szöveges értékelést kapnak. Közülük 1 tanuló volt, aki kiválóan teljesítette a követelményeket.”

11 tanulónk kitűnő tanulmányi eredményt ért el, igazgatói dicséretet 4 tanuló, osztályfőnöki dicséretet 15 tanuló, szaktanári dicséretet 35 tanuló kapott.

Alsó tagozaton elért kiemelkedő tanulmányi eredmények:

2. osztályban kitűnő : Baka Helga 

                                   Katona Fanni Borka

                                   Nyikos Réka

3. osztályban kitűnő : Gyurcsik Jázmin

                                   Reminyusz Benett Csaba

4. osztályban kitűnő : Hajós Bíborka Dóra

                                       Hotváth Nikolett Kármen

                                       Kaluha Kamilla Ottilia

                         jeles :    Vass Kristóf

Felső tagozaton elért kiemelkedő tanulmányi eredmények:

5. osztályban kitűnő:Samu Zselyke

6. osztályban kitűnő: Musitz Anna

7. osztályban: jeles: Kosztolánszky Hanna

Gratulálunk Nekik!


2024. július 08., 11:58