Farsangoltunk
Hír

Február 24.-én délután megtelt az iskolánk, farsangi jelmezbe öltöztek tanulóink. Két év kihagyás után nagy örömünkre sok gyermek öltött jelmezt. 54 tanuló vonult fel ötletes, szenzációs maskarában. 

A jelmezeket háromtagú zsűri értékelte: Havasiné Orbán Ildikó iskolánk volt pedagógusa, Pintér Lászlóné a Szákszendi Alapítvány kuratóriumának tagja, valamint Kocsis Imre helyi vállalkozó. Nagyon nehéz dolguk volt. Az egyéni bemutatkozás után következtek az osztályprodukciók.  

A legaranyosabb Nyugdíjas katicák (2. o.) tánca

A legcukibb birkák (3.-4.-o. fiúk) tánca

A legmozgalmasabb Táncfaktor produkció (6. o.)

A legszínesebb Five clacc jazz band (5. o) produkciója

A legkidolgozottabb Lábtánc (3.-4.o. lányok) tánca

A legcukibb tengerészek (1.o.) matróztánca 

A leghangulatosabb Karibi táncosok (8.o.) zárta a sort, amellyel megalapozták a délután jó hangulatát.

Minden osztály fantasztikus műsorral kedveskedett a jelenlevőknek. Ezért konkrét helyezést nem is osztott ki a zsűri, hanem  jutalmul szenzációs közösségi programokon vesznek részt a tanulók az év végén.

A farsangi délutánon a büfében popcorn, üdítő, szendvics, sütemény és forró csoki várta az érdeklődőket, majd mindenki izgalommal készült a tombolahúzásra, ahol sok értékes ajándék került kisorsolásra. 

Szeretnénk köszönetet mondani a kedves szülőknek a segítségükért, támogatásukért, valamint a gyermekeknek és tanáraiknak a felkészítésért és az előadásért.

A tombola bevételét az iskolaudvar szépítésére fordítjuk.

Pordán Jánosné       

munkaközösségvezető


2023. március 03., 14:57