Gyermeknap az Öveges József Általános Iskolában
Hír

Nagy izgalommal várták tanulóink az idei gyermeknapot, hiszen nagyon sok közösségi program maradt el a koronavírus miatt . 

Elérkezett a nap, június  04.-e.  Az idő is nekünk kedvezett. Gyönyörűen sütött a nap, szinte velünk együtt mosolygott. 

A felsősöknek és az alsósoknak külön programmal készültünk. Választhattak a nagyobb diákok a tájfutás és a kerékpározás között. A tájfutást 14 tanuló választotta és teljesítette  a távot.

 Aki inkább a kerékpározást választotta, Csonka Zoltán tanár úrral és Beke Dorottya tanító nénivel kerekezhettek a Szendi tóhoz. Azonban  nem csak a biciklizés öröme jutott a gyermekeknek, hanem megtöltötték ezt  a programot tartalommal is. Természettudományos vetélkedő volt a feladat. Elindultak a hódok nyomába és közben különböző növényeket is meghatároztak. Vidáman, kipirulva, egészségesen elfáradva tértek vissza.

Az alsós gyermekeknek a vidámság, az erőpróbák, a játékok voltak a meghatározó programok.  A gyermekek arcán a vidám mosoly volt a köszönet a változatos, izgalmas játékokért. 

A kisdiákokkal Palotai Eszter, Mondics Natália, Pordán Jánosné tanító nénik, Sebestyén Lajos tanár úr és Batha Krisztina pedagógiai asszisztens  izgulta végig  a sikeresen elvégzett feladatokat.

Az SZMK tagjai üdítővel, hot doggal, csokival várták az elfáradt, de boldog gyermekeket és tanáraikat.  Köszönjük a támogatásukat!

Ez a nap mindannyiunk számára örömteljes volt, együtt örültünk a gyermekekkel. 

Pordán Jánosné             

alsós munkaközösség-vezető


2021. június 21., 12:42