Akikre büszkék lehetünk!
Hír

Az áprilisi hónap ebben a tanévben is szép eredményeket hozott a járási versenyeken tanulóinknak.

Április 04.-én az oroszlányi József Attila Általános Iskolában a "Száll az ének" dalversenyen vett részt kis csapatunk. Ezt a daléneklési versenyt minden évben megrendezik az oroszlányi járás általános iskoláinak. Sok kis diák ajkáról zengett az ének. A verseny nagy izgalommal telt, mert minden résztvevő szépen, tisztán énekelt, de mi bíztunk a sikerünkben. Az eredményhirdetés után nagyon boldogok voltunk. Az alsósok közül Szabó Zsófia Zselyke 1. osztályos tanulónk 3. helyezést, a felsősök közül Tóth Mihály 6. osztályos tanulónk 1. helyezést ért el. A többiek: Barota Eszter, Tégi Noémi, Szilágyi Panna szintén szépen szerepeltek, emlékplakettel díjazták őket.

Köszönjük, hogy iskolánk hírnevét öregbítették diákjaink! Gratulálunk és büszkék vagyunk rájuk!

Nemcsak énekeltek diákjaink, hanem verset is mondtak a járási szavalóversenyen, ahol még nagyobb létszámban vettek részt a környékbeli iskolák tanulói 2019. április 11.-én a Költészet Napja alkalmából szervezett járási szavalóversenyen Oroszlányban. Iskolánkat Samu Botond , Seres Léda 2.osztályos, Tégi Noémi 3. osztályos, Fodor Márton , Tóth Mihály 6. osztályos és Cserpán Péter 8. osztályos tanulók képviselték.

Sok szép verset hallottunk és nagy izgalommal vártuk a zsűri döntését. Míg az eredményre vártunk az oroszlányi Kék Madár együttes koncertjén vettünk részt. A Költészet Napjának megfelelően nagy költőink megzenésített verseit adták elő. Késő délután került sor az eredményhirdetésre. Samu Botond különdíjat kapott, Fodor Márton pedig 3. helyezést ért el. Gratulálunk a nyerteseknek! A többi versmondó diákunkra is büszkék lehetünk, hiszen ők is csodálatosan mondták el a verseket, emléklappal díjazták őket!

Gratulálunk minden résztvevőnek és bízunk abban, hogy az elkövetkezendő években is lesznek olyan diákok, akik hírnevet szereznek iskolánknak.

Pordán Jánosné

2019. április 13., 15:02