Farsang 2019.
Hír

2019. február 22-én rendhagyó módon iskolánk tornatermében tartottuk farsangi mulatságunkat.

Palotai Eszter tanító néni köszöntötte a vendégeket, majd az egyéni jelmezesek bemutatkozása következett: szőlőfürt, cowboy, tűzoltó, nagyanyó, robot, vihar és áldozatai, focista és egyéb jelmezekbe bújt gyerekek mutatták meg magukat az emelvényen.

Az egyéni felvonulók után a csoportos előadások következtek. A hatodikosok focista tánca után a hetedikesek vidám kánkánja csalt mosolyt a közönség arcára. Ezután a nyolcadikosok biztosították a jókedvet lendületes műsorukkal. A 2-4. osztályos kalózok verses táncos produkciója elnyerte a nézők tetszését. Az 1-3. osztályosok táncos műsorukkal örvendeztették meg a közönséget, mely vastapssal jutalmazta az előadást.

A színvonalas előadások nem kis fejtörést okoztak a zsűri tagjainak, Havasiné Orbán Ildikó nyugdíjas tanító néni tolmácsolta a zsűri döntését.

Egyéni eredmények:

I. Nagyanyó - Szepesi Levente 3.o. Nyeremény: családi mozibelépő

II. Robot - Bagó László 2.o. Nyeremény: Oroszlányi Uszoda belépő

III. Vihar és áldozatai - Takács Dorka - Bodányi Gréta - Felső Vanda 5.o. Nyeremény: Szabadnap

Csoportos:

I. Barbi és a vad motorosok 1-3. o. ofő: Pordán Jánosné Nyeremény: Kalandpark Tata

II. Kalózok 2-4. o. ofő: Mondics Natália Nyeremény: Mozibelépő az osztálynak

III. A világbajnok csapat 6.o. ofő: Csonka Zoltán és A parkett ördögei 8.o. ofő: Horváthné Stier Katalin Nyeremény: Bicós kirándulás fagyival

A tatai Kalandpark belépőt az SZMK, a többi ajándékot az iskolai DÖK ajánlotta fel.

A gyerekek zenés játékokkal, tánccal tölthették a délutánjukat, a büfében olthatták szomjukat és éhségüket. A tombolahúzást mindenki izgatottan várta. Az est zárásaként a tanulók vígan ropták a táncot.

Köszönet a technikus fiúknak a zeneszolgáltatásért. Köszönjük mindazok munkáját, akik lelkesen készültek a farsangi bemutatóra, részt vettek a szervezésben, a lebonyolításban. Egy igazi vidám délutánt tölthettünk így együtt.

Horváthné Stier Katalin

igazgatóhelyettes    

fotó: Sebestyén Lajos

    

2019. február 24., 19:59