Farsang 2017
Hír

2017. február 10-én tartottuk a Faluházban iskolai farsangi mulatságunkat.

Mondics Natália köszöntötte a vendégeket, majd az egyéni jelmezesek bemutatkozása következett: fáraó, vámpír, hercegnő, muffin, jégember, focista, házaspár, tükörtojás, robotok, röfi, újságárus, Elza, Sztív, bohóc jelmezbe bújt alsósok mutatták meg magukat a színpadon.

Az egyéni felvonulók után a csoportos előadások következtek. Az ötödikesek kacsatánca után a hetedikesek biztosították a jókedvet lendületes produkciójukkal. A harmadikosok árnyjátéka mindenki tetszését elnyerte. A hatodikosok egy vízi paródiával készültek. A 70-80-90-es évek slágereit mixelte egybe a nyolcadik osztály, és saját koreográfiájukat adták elő. A negyedikesek előadásából megtudhattuk, hogy a ho-ho-horgásznak most sikerül-e kifogni a nagy halat, majd melegebb vizekre, a Csendes-óceán egy kis szigetére juttattak el minket.

A színvonalas produkciók nem kis fejtörést okoztak a zsűri tagjainak: Takács Gyöngyi, László Kálmán polgármester úr, Fekete József tanár úr és Kiss László értékelte a gyerekek jelmezeit, fellépésit.

Közben a gyerekek zenés játékokkal tölthették a délutánjukat, a büfében olthatták szomjukat és éhségüket. A tombolahúzást mindenki izgatottan várta. Az est zárásaként tanulók, tanárok együtt ropták a táncot.

Köszönet a technikus fiúknak a szerelésért és zeneszolgáltatásért. Köszönjük mindazok munkáját, akik lelkesen készültek a farsangi bemutatóra, részt vettek a szervezésben a lebonyolításban. Egy igazi vidám délutánt tölthettünk így együtt.

2017. február 12., 02:14