Az Állatok Világnapja alkalmából már második alkalommal láttuk vendégül a „Szurkolók az Állatokért Gerecse és környéke Alapítvány” munkatársait.

Korábban már megtapasztaltuk az alapítványán elhivatottságát, ezért szívesen hívtuk és láttuk vendégül ismét őket. Sok-sok hasznos állattartással kapcsolatos tanácsot, gyakorlati ismeretet, a mindennapokban hasznos fortélyokat hallhattak nagyon élményszerű, közvetlen, a gyerekek számára is magával ragadó előadásban Kakics Erikától, az alapítvány munkatársától. Nagyon sikeres, és a gyerekek számára is jó hangulatú délutánt töltöttünk az állatvédőkkel együtt. Számunkra külön öröm, hogy a meghirdetett adománygyűjtésünk nagyon eredményessé vált. Nagyon sok adomány érkezett. Köszönünk minden felajánlást, jutalomfalatot, száraz tápot, konzervet, játékot, takarót, amit a gyerekekkel küldtek. Átadtuk a nem kis mennyiségű adományunkat az állatvédőknek. Jó helyre kerültek, hálásak voltak érte.

Köszönünk minden felajánlást, amivel egy „falatnyi boldogságot" tudtunk adni a rászoruló állatoknak, amivel hozzájárulhattunk az alapítvány működéséhez.

Palotainé Papp Éva
Éva néni

2023. október 06., 05:10