Véget ért a hagyományos iskolai nyári egy hetes napközis táborunk.

26 kisgyermek vidám, mosolygós arca örömet csalt a mi arcunkra is. Vidáman érkeztek naponta a táborba. 

Csaba tanár bácsi reggeli, frissítő, ébresztő mozgásokkal indította a napot. Játékos, vidám feladatokkal szívesen és könnyedén megbirkóztak a gyermekek, majd a jól megérdemelt tízórai következett.

Teli hassal is örömmel vettek részt a játékos szabadtéri feladatokban. Dóri és Marika néni sok érdekes, izgalmas játékot talált ki. Volt sorverseny, közös játék, tánc, mókás vetélkedők.

A nagy melegben beiktattunk egy „vizes napot”. Vízibomba csata, vízi csata, vizes ügyességi verseny. Az eredmény egyértelmű volt. Mindenki tetőtől talpig vizes volt, de boldogan mosolygott.

Ebéd után Lajos bácsival készítettek különböző technikákkal eredeti műveket. Rajzoltak, festettek kézzel, szájjal, vágtak, ragasztottak, egyszóval alkottak. Jó ötletek valósultak meg a művészeti foglalkozásokon.

Uzsonna után vetélkedés, tánc következett. A táborozók egy kis meglepetéssel köszönték meg tanáraik munkáját. A Kán-kán és a Jeruzsálema táncot adták elő. 

Az utolsó nap méltó zárása volt az egy hetes tábornak. Kirándulni mentünk a Győri Állatkertbe. Az egész napos kiránduláson mindenki nagyon jól érezte magát. Sok élménnyel tértünk haza.

A tábori foglalkozásokról beszéljenek a képek.

Pordán Jánosné

táborvezető   


2021. július 08., 13:12