Tisztelt Szülők!

Az elmúlt napokban az Önök részére többféle infokommunikációs felületen megküldött tájékoztatókban részletes tájékoztatást nyújtott az intézmény a 2021.március 08 – tól kezdődő oktatással kapcsolatosan, különös tekintettel az oktatás szervezésére vonatkozóan.

2021. március 08. napjától a koronavírus-járvány elleni sikeres védekezés érdekében a nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény (a továbbiakban: Nkt.) 7. § l) pontja szerinti intézményünk is 2021. április 07. napjáig – azaz a tavaszi szünet végéig – digitális munkarendre áll át.

A gyermekétkeztetés vonatkozásában felmerülő igény eseténaz osztályfőnök felé tett jelzés alapján – étkezésre elviteli formában van lehetőség.

Az online oktatás a GOOGLE alkalmazások közül két felületen (Google classroom és a Google meet felületen) történik, ami egységes minden évfolyamra vonatkozóan az intézményen belül. Mindkét alkalmazás használatához szükséges volt gmail-fiók, amelyeknek létrehozásához különböző weboldalakon keresztül adtunk segítséget.

Az oktatás szervezésével kapcsolatban felmerülő kérdésükkel, kérem, forduljanak az osztályfőnökökhöz bizalommal!

Kérem Önöket, hogy lehetőségük szerint legyenek gyermekeik segítségére. Támogassák Őket az otthoni tanulásban azzal, hogy nyugodt támogató körülményeket biztosítanak, és folyamatosan nyomon követik, kikérdezik a tanultakat. Helyettük viszont ne tanuljanak!

Az előző digitális oktatás tapasztalatait felhasználva történt a jelen szervezés, bízva abban, hogy több területen is érezhető lesz a pozitív változás.

Köszönöm eddigi segítő együttműködésüket! Kitartást kívánok!

Vigyázzanak magukra, vigyázzanak családjaikra!

                                                                       Üdvözlettel:

 

                                                                                                        Palotainé Papp Éva

                                                                                                                 igazgató


A kép forrása: https://sulihalo.hu/ajanlo/hogyan-hasznaljuk-a-google-tantermet-google-classroom-hasznalata-video/

2021. március 08., 16:54