Iskolánk 2019. 09. 02-án tartotta tanévnyitó ünnepélyét.

Az ünnepély alsós tanulóink kedves kis műsorával kezdődött. Ezután Palotainé Papp Éva igazgatónő elmondta, hogy visszavonhatatlanul véget ért a nyári szünet, mely sok szép, forró nappal kedveskedett. Most 88 tanuló ül iskolapadba az intézményben, ahol 11 kisdiák első alkalommal lépte át iskolánk küszöbét. Éva néni a következő szavakkal indította el az új tanévet:

„Bár még tegnap ránk mosolygott a nyár, utoljára lehetett még egy nagyot strandolni, lubickolni, fagyizni, kirándulni, de tudomásul kell venni, hogy a mai nappal ismét egy mozgalmas 10 hónap veszi kezdetét.

Valamennyiőtök képzeletbeli tarisznyáját tudással, széleskörű ismerettel, kellő jártassággal igyekszünk megtölteni az itt eltöltött nyolc év alatt, amelyek közt vannak nehéz, küzdelmes pillanatok, de vannak örömteli kedves órák is. Sokrétű munkánk eredményeként elmondhatjuk, és örülünk annak, hogy a tőlünk elballagó diákjaink biztos alapokkal indulnak tovább egy–egy gimnáziumba, középiskolába, és nem okoz akadályt az iskolaváltás.

Kis közösségünk több tanulmányi versenyen, közösségi programon és ünnepi megemlékezésen, találkozón öregbítette az Öveges József Általános Iskola nevét. Nem titkolt szándékunk, hogy eddig elért eredményeitek folytatását tőletek várjuk. Nagyon fontos, hogy soha ne azzal mérjétek magatokat, amit elértetek. Hanem azzal, amit elérhettek – képességeitekkel, szorgalommal és akarattal. A siker napról napra megismételt kis igyekezetek összessége. Ne féljetek attól, hogy lassan haladtok, egyedül amiatt aggódjatok, ha egyhelyben álltok!”

Az idei év osztályfőnökei:

1-3.o. Mondics Natália

2-4.o. Pordán Jánosné

5.o. Sebestyén Lajos

6.o. Maninger Mariann

7.o. Csonka Zoltán

8.o. Vasi Csaba

Palotai Eszter alsó tagozaton tanítói, Magyari-Beke Dorottya fejlesztő foglalkozásokat tart és tanítói feladatokat lát el.

Igazgatóhelyettes: Horváthné Stier Katalin

Alsós munkaközösség-vezető Pordán Jánosné

Felsős munkaközösség-vezető Maninger Mariann

Az elsősök névsora: Albers Bram Leon, Bagó Boglárka, Cseh Botond Kadosa, Grandits Attila, Kelemen Máté, Kolos Gergő, Mohos Luca, Nemes Ákos, Samu Zselyke, Seres Norbert, Szikszai Tibor.

A tantermek kifestve, tisztán, rendezetten várják tanulóinkat. Minden adott tehát az eredményes munkához.

Összes tanulónknak és pedagógusunknak eredményes tanévet kívánunk!

2019. szeptember 05., 11:43